Menu
Tablet menu

Druhá najlepšia brokolica na svete

Konečne som sa odhodlala uvariť (upiecť) celý recept z knihy Hojnosť od Yotama Ottolenghiho. Jeho recepty sú mega dlhé a v mojom prípade si ich príprava vyžaduje najmä dlhý nákup a zháňanie surovín po čertoch diabloch. Teraz sa však karta obrátila a ja som si všimla, že na tento recept mám doma všetko. Stačilo dokúpiť syr gorgonzola a pór. Jednoducho, osud chcel, aby som urobila tento koláč.

Čítať ďalej...

Čo s tým, keď je to pomleté

Aké spomienky máte na mleté mäso? Predpokladám, že asi ako ja. Nič moc. Fašírky, čevabčiči, školská jedáleň, chrumy a neurčitá chuť.

Mleté mäso je jedna z ingrediencií, ku ktorej som si musela nájsť znova cestu. Kedysi som ho nenávidela, no opäť som sa presvedčila, že neexistuje zlé jedlo, iba zlá príprava. Predstavím vám preto moje najbombovejšie recepty z mletého mäsa.

Čítať ďalej...

Jednoducho Maslo

Raz som sa vydala do môjho obľúbeného obchodu na večerný výlov zliav. Zadarilo sa. Večer idú ceny na fakt šialené hodnoty a tak som si do košíka dala mlieko po 9 centov, smotanu na šľahanie po 10 centov a aj bryndzu po 1 eure, pleskla som sa po vačku. Proste haul jak sviňa. Potom už len stačilo vymyslieť, čo s toľkou laktózou.

Čítať ďalej...

Najlepší burger v meste

Ak si chce človek dať burger v reštaurácii alebo niekde v okienku, obvykle to nie je veľmi lacná záležitosť. Urobte si burger doma a určite ním ohromíte nielen hostí, ale najmä seba.

Vec sa má tak, že za svoj život som už urobila a ochutnala veľa hamburgerov a teraz sa s vami chcem podeliť o svoje poznatky a trochu vám priblížiť prípravu tohto skvelého jedla. 

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu cez RSS

Foodspot na hladatrecepty.sk

Top kulinárske blogy
« Jún 2017 »
Po Ut St Št Pi So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Login or Register